Vacatures @ True

Amsterdam (NL)

Dé Cloud specialist van Broad Horizon. True helpt organisaties met hosting en Cloud oplossingen. Volledig managed, proactief en met deskundige support.

Pas jij in één van deze profielen?

Linux Engineer

Wil jij bij een bedrijf werken waar engineers de richting kiezen? Je samen werkt in een team met veel Linux know how? En waar plezier in je werk hand in hand gaan met goed voor je klanten zorgen?

Kom bij True en doe wat je het leukste vindt: steeds opnieuw mooie technische oplossingen aandragen zodat onze klanten op grotere schaal, veiliger en sneller hun internet diensten kunnen gebruiken.

Kubernetes Engineer

Als Cloud Native Silver partner is True een waar kennishuis op het gebied van (complexe) Kubernetes oplossingen. Werk in een team met ervaren en gecertificeerde engineers aan steeds mooiere clusters voor onze klanten. Linux kennis vereist, Kubernetes kunnen we je leren.

PHP Developer

Ben jij klaar voor meer verantwoordelijkheid dan alleen de code? In het scrum development team dat onze PHP applicaties (door)ontwikkelt, is nu ruimte voor een creatieve en besluitvaardige developer.

Samen met het development team ben jij verantwoordelijk voor de continue verbetering van onze (interne en externe) webapplicaties

Accountmanager New Business

True beschikt over een klantenbestand waar we erg trots op zijn en waar we al jaren flink mee doorgroeien. Alle randvoorwaarden voor succes zijn aanwezig. Wij willen onze groei versnellen en zijn daarom op zoek naar een gemotiveerde en getalenteerde Account Manager.

Sales Support Medewerker

We zijn op zoek naar versterking voor ons Sales Support team om onze processen verder te professionaliseren. Hoe ga jij hierbij helpen? Je zorgt ervoor dat de administratie als een huis staat en het team straks niet meer zonder je kan.

Alle openstaande vacatures