Vacatures @ Pink Elephant

Naarden (NL)
’s-Hertogenbosch (NL)
Maastricht (NL)
Op afstand

In een tijd waarin IT steeds meer commodity is geworden, maakt Pink Elephant het verschil door IT persoonlijk te maken. Dit doen wij door diensten om onze klanten heen te ontwikkelen, waardoor wij in staat zijn de eindgebruiker in alles wat wij doen centraal te stellen. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat: IT die doet wat de eindgebruiker en organisatie nodig heeft.

Pas jij in één van deze profielen?

Support Engineer

Als IT Support Engineer ben jij het visitekaartje van de roze olifant, wat wil je nog meer? Uiteraard ben je veel meer dan dat. Samen met je collega’s beheer je ruim 10.000 werkplekken van verschillende klanten, waaronder zorginstellingen en logistieke dienstverleners. Op de technische servicedesk weet jij je als geen ander in te leven in de situatie van de eindgebruiker.

System Engineer

Ben jij een betrokken, breed georiënteerde System engineer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Zit het leveren van kwaliteit in jouw bloed? Brandjes blussen is wat je kunt maar niet wat je het liefst doet. Jij wil als System engineer er namelijk voor zorgen dat alles loopt zoals het hoort te lopen. Actief bijdragen aan transities, migraties en upgrade projecten is waar jij warm van wordt!

Project engineer

Als Project Engineer ben je binnen het projectteam samen met je collega`s verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en migreren van uiteenlopende klantomgevingen. Het gaat hierbij hoofdzakelijk om Microsoft 365. Uiteindelijk zorg je tevens voor de overdracht van alle projectinformatie naar de operationele afdelingen binnen de organisatie. Je komt te werken in een fris en ambitieus team van IT-professionals. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s van de verschillende afdelingen. Binnen de projecten werk je intensief samen met de verantwoordelijke Projectmanager en de andere projectleden.

Network Engineer

Ben jij de ervaren Network Engineer die enthousiast wordt van netwerkconfiguraties, netwerkarchitectuur en andere producten en diensten die gebruik maken van het netwerk? Als Network Engineer bij Pink Elephant heb je een groot zelfstandig oplossend vermogen op het gebied van connectiviteit. Samen met een team van Network Engineers waarborg je de continuïteit van de IT-infrastructuren bij onze klanten.

Consultant

Wil jij uitgedaagd worden in het ontwerpen en implementeren van de beste moderne werkplekoplossing voor onze klanten? Als Modern Workplace Consultant ken jij de ins en outs van het Microsoft 365 producten en vind je het leuk om onze Pink365 werkplek steeds verder te ontwikkelen en verbeteren voor onze klanten.

Architect

Als Architect ga je “de werkplek van de toekomst” ontwerpen voor onze klanten. Je weet de in’s en out’s van het bedenken en realiseren van diverse oplossingen. Kom jij het team van Pink Elephant versterken? Want alleen samen kunnen we een fantastisch resultaat neerzetten voor onze klanten!

Alle openstaande vacatures