Vacatures @ DMP

Bunnik (NL)
Gladbeck (DE)
Werken op afstand

Dé data management specialist van Broad Horizon. DMP zorgt ervoor dat de data van klanten altijd en overal beschikbaar en veilig is.

Pas jij in één van deze profielen?

IT-Infrastructure Engineer

Als IT-Infrastructure Engineer bij DMP ga ja aan de slag met het bouwen van een nieuwe virtualisatie omgeving of systemen door middel van automation volledig inrichten met Ansible code. Je bent thuis in een of meerdere operating systems zoals Windows en Linux en hebt ervaring in verschillende hypervisor platformen zoals ESX of Hyper-V.

Managed Services Engineer

Als Managed Services Engineer bij DMP voer je de dagelijkse controles uit op de beheerde klantomgeving(en). Om vervolgens verschillende taken vanuit het beheer van deze omgeving(en) op te pakken. Denk hierbij aan problemen oplossen, uitbreiding van verschillende componenten het inrichten of herinrichten van configuraties, uitvoeren van backup of restore verzoeken of het proactief oppakken van mogelijke situaties die zich kunnen voordoen.

Support Engineer

Als Support Engineer bij DMP ben jij het aanspreekpunt voor support vanuit onze klanten. Je bent klantvriendelijk en servicegericht. Je weet voor elk probleem een oplossing te vinden, dat hoeft niet alleen, maar dat kan samen met het team. Je kan makkelijk schakelen tussen verschillende klantomgeving(en) om zo de support tickets te registreren en op te lossen tbv back-up oplossingen en storage.

Professional Services Consultant

Als Professional Services Consultant geef je graag technische adviezen aan klanten over het inrichten van hun back-up en storage omgeving. Daarbij hou je rekening met alle relevante technologie die daarbij komt kijken. Daar zijn beschikbaarheid, uitwijk, cloudoplossingen en ransomware bescherming dagelijks onderdeel van. Deze adviezen kunnen zowel bij de klant onsite als remote worden uitgevoerd. Naast het uitdenken van deze oplossing ben je ook in staat om deze te implementeren.

Projectmanager (IT)

Als Projectmanager bij DMP heb je veel affiniteit met IT en heb je een echte ‘bird eye view’ over alle projecten. Je draagt deze verantwoordelijkheid vanaf de start vab het project tot de afwikkeling en de evaluatie. Je weet wat in welk project speelt en wat er nog moet gebeuren en door wie. Schakelen met verschillende stakeholders is als een tweede natuur voor jou.

Projectplanner Datacenter Service Team

Je bent al een aantal jaren projectplanner/-manager of teamlead in een technische IT omgeving. Voor jou is het plannen van projectactiviteiten en het beheren van een projectstructuur dan ook dagelijkse kost. Hierbij weet jij precies welke informatie je moet halen en brengen om projecten op de rit te krijgen. Je kan tegen een stootje en hebt altijd een weerwoord klaar. Je bent vindingrijk, pragmatisch en flexibel en daarnaast ben je een teamplayer en een boegbeeld voor anderen in het team en de organisatie. Je bezit sterke People Management capaciteiten en draagt graag bij aan de technische en persoonlijke ontwikkeling van onze interne medewerkers en identificeert eventuele opleidingsbehoeften.

Accountmanager

Als Accountmanager Nederland ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenbestand met betrekking tot onze datamanagement oplossingen (Back-up, storage, disaster recovery, cloud). Je vindt het dan ook leuk en uitdagend om te hunten en nieuwe klanten te acquireren of dienstverlening bij bestaande klanten verder uit te bouwen. Om dit te kunnen realiseren ben je in staat op verschillende niveaus en met diverse stakeholders het gesprek aan te gaan.

Support Engineer (Germany)

Als Support Engineer (Germany) bij DMP ben jij het aanspreekpunt voor support vanuit onze klanten. Je bent klantvriendelijk en servicegericht. Je weet voor elk probleem een oplossing te vinden, dat hoeft niet alleen, maar dat kan samen met het team. Je kan makkelijk schakelen tussen verschillende klantomgeving(en) om zo de support tickets te registreren en op te lossen tbv back-up oplossingen en storage.

Alle openstaande vacatures