Vacatures @ Cmotions

Bunnik (NL)

Dé specialist op het gebied van analytics en data science. Cmotions verklaart en voorspelt ontwikkelingen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie.

Pas jij in één van deze profielen?

Business Intelligence Consultant

Als Business Intelligence Consultant help je onze opdrachtgevers meerwaarde uit hun data te halen. Dit doe je door het leveren van visueel sterke inzichten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Het doel is dat de opdrachtgever de inzichten kan gebruiken om de organisatie beter te besturen en bedrijfsprocessen te monitoren en optimaliseren. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces: van het inventariseren van de informatiebehoefte, het ontsluiten van de data tot het leveren van (geautomatiseerde) inzichten met dashboards en rapportages.

Trainee Talent Program

Binnen Talent Program word je door de beste specialisten in de markt getraind in data vakkennis, tools en persoonlijke vaardigheden. Niet alleen maar theorie, maar juist veel praktijk, toepassingen en cases. Hiermee kick-starten we je carrière als data & analytics specialist. Vervolgens begeleiden we je naar een baan bij een top werkgever. Niet voor tijdelijke inzet, maar in vaste dienst bij een corporate. We brengen je aan tafel, geven je gesprekstraining en begeleiden je sollicitatieproces. Wat dacht je ervan om te werken data analyst, Database marketeer of marketing intelligence specialist bij Bol.com, Eneco, De Persgroep, ING, ABN AMRO of andere top werkgevers!

Data Science Consultant

Als data science consultant houd jij je bezig met het genereren van waardevolle inzichten uit de data. Dit om complexe vraagstukken van de business van jouw opdrachtgever te beantwoorden. Hiervoor maak je gebruik van de nieuwste technieken op gebied van advanced analytics, machine learning en data science. Je draagt daarmee bij aan het realiseren van de strategische doelen van jouw opdrachtgever. Je ontwikkelt bijvoorbeeld verklarende en voorspellende modellen om primaire processen te optimaliseren of je zet data science in ten behoeve van tactische en strategische besluitvorming.

Accountmanager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur cursus, erat ac hendrerit accumsan, ex est rutrum quam, id dapibus enim nibh in magna. Morbi aliquam neque nec urna dapibus, sit amet sodales enim pharetra. Ut eleifend eros in neque ultricies, non venenatis tortor volutpat. Phasellus gravida tortor id nibh mollis luctus. Suspendisse a quam ac justo ultrices efficitur tincidunt sed orci. Pellentesque nec vehicula purus. Pellentesque eros mi, pulvinar quis orci eu, rhoncus accumsan diam.

Alle openstaande vacatures