Onze bedrijven

Broad Horizon is de afgelopen jaren snel gegroeid. En dat blijft de komende tijd ook nog wel doorgaan. Misschien ben jij het overzicht ook wel een beetje bent kwijtgeraakt. Dus stellen alle bedrijven in Nederland zich hier even aan je voor. Zodat je een beeld krijgt van wat de zusterbedrijven doen, waar ze gevestigd zijn en welke vacatures ze hebben. Wellicht ken jij iemand die daar goed bij past!

Op hoofdlijnen doen we drie verschillende dingen bij Broad Horizon: Infrastructuur, Applicaties en Data&AI. De X-Broad regeling geldt alleen voor de Nederlandse bedrijven. Daarom stellen alleen deze bedrijven zich hier aan je voor.

Dé hosting specialist van Broad Horizon. True helpt organisaties met hosting en Cloud oplossingen. Volledig managed, proactief en met deskundige ondersteuning.

Dé data management specialist van Broad Horizon. DMP zorgt ervoor dat de data van klanten altijd en overal beschikbaar en veilig is.

Dé werkplekken specialist van Broad Horizon. Met de werkplek diensten van Pink Elephant profiteren klanten van een efficiënte en veilige digitale werkomgeving.

GAC is leverancier van Microsoft Dynamics 365 software en consultancy. Wij zijn een ambitieus bedrijf dat twee punten centraal stelt: samenwerking met de klant en ontwikkeling van onze medewerkers.

Dé customer experience specialist van Broad Horizon. Underlined stelt klanten in staat data driven insights te gebruiken om de klantervaring te verbeteren.

Focus Enterprise Solutions is de strategisch partner voor implementatie en beheer van Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management en Extended Banking bij Small Medium Enterprises.

Dé specialist op het gebied van analytics en data science. Cmotions verklaart en voorspelt ontwikkelingen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie.